Per què PE pel·lícula protectora Deixar residus adhesius?

Quina és la pel·lícula protectora de PE?

Després es genera cada producte i va completar, es requereix algun embalatge extern per evitar que el producte sigui sotmès a una força externa, resultant en un cert desgast i la pèrdua. Per tant, petxines protectores, pel·lícules protectores i altres productes sovint es poden veure a la vida oa la feina. La pel·lícula protectora és un d'ells. Diferents productes requereixen diferents pel·lícules protectores per a la protecció, en funció del material del producte.

En la nostra vida quotidiana, la pel·lícula protectora més comú és altra cosa que la pel·lícula protectora d'aliments i la pel·lícula protectora corresponent dels productes electrònics, avui es va centrar en la introducció de la pel·lícula protectora de PE, que és una part essencial de la protecció dels productes industrials. De fet, l'ús de PE pel·lícula protectora és més extensa, com la indústria de la computació en la indústria del maquinari, panells solars, vidre, etc., la indústria optoelectrònica al tauler de llum de fons, llum freda pel·lícula, la pantalla del telèfon mòbil, la indústria del plàstic en l'instrument, plaques acríliques, etc., així com la indústria de la impressió, indústria del cable, indústria de l'electrònica i la indústria digital de telèfon mòbil i així successivament.

PE pel·lícula protectora està feta de polietilè, però depenent de la densitat, que es pot subdividir en pel·lícula d'alta densitat de polietilè de protecció, pel·lícula de polietilè de densitat mitjana, i pel·lícula de polietilè de baixa densitat. És l'estructura orgànic més comú. El compost polímer és també el material polímer més àmpliament utilitzat avui. Aquest tipus de pel·lícula protectora té els seus propis avantatges, per exemple, pot protegir alguns productes es contaminin, desgastat, etc., en el moment de producció o transformació, i pot protegir la superfície llisa originals.

pel·lícula protectora PE

aplicacions de pel·lícula protectora de PE

Per què haurien els materials d'envasament dels productes bàsics triar la pel·lícula protectora? Un de l'important valor afegit d'empaquetat de la matèria per millorar el valor de la mercaderia és que la mercaderia serà empaquetat en el procés d'emmagatzematge, transport i manipulació de la mercaderia. L'elecció del material d'envasament té una gran quantitat d'espai. En general, hi ha paper, metall, fusta, plàstic, trencada, etc. Entre ells, plàstic i metall són els més àmpliament usat, i de plàstic i paper són els més convenients. Per tant, en la indústria de l'embalatge, com a representant dels materials d'embalatge de plàstic, pel·lícula protectora és el material d'embalatge més àmpliament utilitzat i més convenient en la indústria d'embalatge de la matèria.

La pel·lícula protectora té molts materials. Hi ha molts tipus de productes amb espessor i la viscositat sota el material. Els materials de pel·lícula de protecció comunament utilitzats són PE, PET, PVC, OPP, CPP, POF, BOPP, PC, etc. Sempre hi ha un producte adequat. Envasat, i molts tipus de pel·lícula protectora s'utilitzen sovint en l'electrònica, aeroespacial i altres camps d'alta tecnologia sofisticats. Els comerciants poden provar i seleccionar la pel·lícula protectora d'embalatge adequat en funció de les característiques i funcionament dels seus propis productes. La majoria de les artesanies i mercaderies en general són PE pel·lícula protectora, televisors de plasma, telèfons mòbils i altres productes digitals requereixen una pel·lícula protectora de PET i envasos i l'ús del transport film estirable ordinària.

Per què PE pel·lícula protectora Deixar residus adhesius?

1. Resistència al pelat canvia amb el temps

No importa què tan alt la brillantor de la superfície, la superfície de l'objecte es distribueix amb molts forats petits que són difícils de veure a simple vista. Tot i que els adhesius sensibles a la pressió estan reticulats, que encara tenen una certa deformació i la fluïdesa, especialment aquells que no estan involucrats en la reticulació.

Conforme passa el temps, l'adhesiu sensible a la pressió penetra poc a poc al peu del canó per formar un "àncora". A més, quan s'uneix la pel·lícula de protecció PE, encara que la pressió és relativament gran, l'àrea de contacte entre l'adhesiu sensible a la pressió i la superfície del material no és gran, i l'àrea de contacte s'incrementa gradualment amb el pas del temps, i la pel·lícula protectora de PE està protegit de la superfície a protegir. La força també s'ha incrementat gradualment. Tots dos efectes augmenten la resistència al despreniment amb el temps.

2. Mecanisme d'envelliment

La cadena principal d'adhesiu sensible a la pressió d'acrilat és una cadena saturada, i és difícil per la calor en general per trencar la cadena principal. El mecanisme d'envelliment és l'envelliment principalment llum ultraviolada; l'envelliment del substrat és l'envelliment principalment llum ultraviolada. La temperatura d'ús normal té poc efecte sobre el rendiment d'envelliment, però la influència de la llum ultraviolada és més gran. No obstant això, sota la doble efectes de la calor i la llum ultraviolada, hi ha un efecte d'envelliment sinèrgic.

3. Mecanisme de compatibilitat similars

adhesius sensibles a la pressió acrílics són materials relativament polars, i són fàcilment compatibles amb materials polars com ara acrílics, polièsters, i poliuretans, i és difícil de treure la pel·lícula protectora de PE. De vegades petites molècules que no estan involucrats en la reticulació amb adhesius sensibles a la pressió tendeixen a acumular-se en la superfície. Si hi ha una gran interacció entre el material de la superfície protegida i aquestes petites molècules, les molècules petites es migren i romanen.

Enviï el seu missatge a nosaltres:

investigació ara
  • * CAPTCHA: Seleccioneu el bandera


Data de Publicació: Abr-13-2018
investigació ara
  • * CAPTCHA: Seleccioneu el Copa