Varför PE skyddsfilm Lämna limrester?

Vad är PE skyddsfilm?

Efter genereras varje produkt och klar, några yttre förpackningar som krävs för att förhindra att produkten utsätts för någon yttre kraft, vilket resulterar i en viss förslitning och förlust. Därför kan skyddande skal, skyddande filmer och andra produkter ofta ses i livet eller arbete. Skyddsfilm är en av dem. Olika produkter kräver olika skyddsfilm för skydd, beroende på materialet i produkten.

I vårt dagliga liv, är den vanligaste skyddsfilm idel mat skyddsfilm och tillhörande skyddsfilm av elektroniska produkter, fokuserade idag på införandet av PE skyddsfilm, som är en viktig del av skyddet av industriprodukter. I själva verket är mer omfattande användning av PE skyddsfilm, såsom datorindustrin i hårdvaran branschen, solpaneler, glas, etc, optoelektronik industrin i motljus ombord, kallt ljus film, mobiltelefon skärm, plastindustrin i instrumentet, akryl Boards, etc., samt grafiska industrin, tråd och kabel industrin, elektronikindustrin och mobiltelefon digitala industrin och så vidare.

PE skyddsfilm är tillverkad av polyeten, men beroende på densiteten, kan den delas upp i högdensitetspolyetylen skyddsfilm, medelhög densitet polyetenfilm, och låg densitet polyetenfilm. Det är den mest vanligt organiskt struktur. Polymerföreningen är också den mest använda polymermaterial i dag. Denna typ av skyddsfilm har sina egna fördelar, till exempel, kan det skydda vissa produkter från att kontamin, slitna, etc. vid tidpunkten för produktion eller bearbetning, och kan skydda den ursprungliga släta ytan.

PE skyddsfilm

PE skyddande filmtillämpningar

Varför ska vara förpackningsmaterial välja skyddsfilm? En av de viktiga mervärde råvaru förpackningar för att öka värdet av varan är att varan kommer att paketeras i processen för lagring, transport och hantering av varan. Valet av förpackningsmaterial har en hel del utrymme. Generellt finns det papper, metall, trä, plast, rotting, etc. Bland dem, plast och metall är det mest använda, och plast och papper är det mest bekväma. Därför, inom förpackningsindustrin, som en representant för plastförpackningar material, är skyddande film den mest använda och mest bekväma förpackningsmaterial i varu förpackningsindustrin.

Skyddsfilmen har många material. Det finns många typer av produkter med tjocklek och viskositet under materialet. De vanligen använda skyddande filmmaterial är PE, PET, PVC, OPP, CPP, POF, BOPP, PC, etc. Det finns alltid en lämplig produkt. Förpackningar, och många typer av skyddsfilm används ofta inom elektronik, flyg- och andra avancerade högteknologiska områden. Handlarna kan testa och välja lämplig skyddsfilm förpackning enligt egenskaperna och fullgöra sina egna produkter. De flesta av de hantverk och allmänna handelsvaror är PE skyddsfilm, LCD-TV, mobiltelefoner och andra digitala produkter kräver en PET skyddande film och vanlig förpackning och transport använda sträckfilm.

Varför PE skyddsfilm Lämna limrester?

1. Skala styrka förändras över tiden

Oavsett hur hög ytglansen är ytan på föremålet distribueras med många små hål som är svåra att se med blotta ögat. Även tryckkänsliga bindemedel är tvärbunden, har de fortfarande vissa deformation och fluiditet, särskilt de som inte är involverade i tvärbindning.

Eftersom tiden går, det tryckkänsliga bindemedlet gradvis tränger in i spalten för att bilda ett ”ankare”. Dessutom, när den pe skyddande filmen är fäst, även om trycket är relativt stor, kontaktytan mellan det tryckkänsliga klistret och ytan av materialet är inte stor, och kontaktytan ökar gradvis med tidens gång, och den pe skyddande filmen är skyddad från den yta som skall skyddas. Kraften har också successivt ökat. Båda effekterna ökar fläkhållfastheten över tiden.

2. Aging mekanism

Huvudkedjan i akrylat tryckkänsligt adhesiv är en mättad kedja, och det är svårt för allmän värme för att bryta huvudkedjan. Åldringsmekanismen är huvudsakligen ultraviolett ljus åldrande; åldrandet av substratet är i huvudsak ultraviolett ljus åldrande. Den normala användningstemperaturen har liten effekt på dess åldrande prestanda, men påverkan av ultraviolett ljus är större. Emellertid kommer under de dubbla effekterna av värme och ultraviolett ljus, det finns en synergistisk åldringseffekt.

3. Liknande mekanismen Kompatibilitet

Akryltryckkänsliga adhesiver är relativt polära material, och är lätt kompatibel med polära material, såsom akryler, polyestrar och polyuretaner, och det är svårt att avlägsna det pe skyddsfilm. Ibland små molekyler som inte är involverade i tvärbindning med kontakthäftande bindemedel tenderar att ackumuleras på ytan. Om det finns en stor interaktion mellan den skyddade ytan materialet och dessa små molekyler, kommer små molekyler migrerar och förbli.

Skicka ditt meddelande till oss:

Förfrågan nu
  • * CAPTCHA: Välj den Cup


Post tid: Apr-13-2018
Förfrågan nu
  • * CAPTCHA: Välj den Tree