Hvorfor PE beskyttende film Leave limrester?

Hvad er PE beskyttende film?

Efter hvert produkt frembringes og afsluttet, nogle ydre emballage kræves for at forhindre produktet i at blive udsat for nogle ydre kraft, hvilket resulterer i nogle slid og tab. Derfor kan beskyttende skaller, beskyttende film og andre produkter ofte ses i livet eller arbejde. Beskyttende film er en af ​​dem. Forskellige produkter kræver forskellige beskyttende film til beskyttelse, afhængigt af materialet af produktet.

I vores daglige liv, den mest almindelige beskyttende film er intet andet end mad beskyttende film og relateret beskyttende film af elektroniske produkter, i dag med fokus på introduktionen af ​​PE beskyttende film, som er en væsentlig del af beskyttelsen af ​​industriprodukter. Faktisk er brugen af ​​PE beskyttende film er mere omfattende, såsom computer industrien i hardware branchen, solpaneler, glas, osv, det optoelektronik industrien i baggrundsbelysningen bord, koldt lys film, mobiltelefon skærm, plastindustrien i instrumentet, akryl Boards, osv, samt grafisk industri, ledninger og kabler industri, elektronikindustrien og mobiltelefon digitale industri og så videre.

PE beskyttende film er af polyethylen, men afhængig af tæthed, kan det opdeles i high-density polyethylen beskyttelsesfilm, medium-density polyethylen film, og lav massefylde polyethylenfilm. Det er den mest almindelige organiske struktur. Polymerforbindelsen er også det mest anvendte polymermateriale i dag. Denne form for beskyttende film har sine egne fordele, for eksempel, kan det beskytte nogle produkter fra at blive forurenet, slidt osv på tidspunktet for produktion eller forarbejdning, og kan beskytte den oprindelige glatte overflade.

PE beskyttende film

PE beskyttende film applikationer

Hvorfor skal råvare emballage vælge beskyttende film? En af de vigtige merværdi råvare emballage for at øge værdien af ​​varen er, at varen pakkes i færd med opbevaring, transport og håndtering af råvaren. Valget af emballage har en masse plads. Generelt er der papir, metal, træ, plast, rattan, etc. Blandt dem, plast og metal er de mest udbredte, og plast og papir er det mest bekvemme. Derfor, i emballageindustrien, som repræsentant for plastemballage materialer, beskyttende film er den mest udbredte og mest bekvemme emballeringsmateriale i råvare emballageindustrien.

Den beskyttende film har mange materialer. Der er mange former for produkter med en tykkelse og viskositet under materialet. De almindeligt anvendte beskyttende filmmaterialer er PE, PET, PVC, OPP, CPP, POF, BOPP, PC, etc. Der er altid et egnet produkt. Emballage, og mange slags beskyttende film anvendes ofte i elektronik, rumfart og andre avancerede højteknologiske områder. Merchants kan teste og vælge den relevante beskyttende film emballagen ifølge karakteristika og ydeevne af deres egne produkter. De fleste af de håndværk og almindelige handelsvarer er PE beskyttende film, LCD-tv, mobiltelefoner og andre digitale produkter kræver en PET beskyttende film, og almindelig emballage og transport brug strækfilm.

Hvorfor PE beskyttende film Leave limrester?

1. Skræl styrke ændrer sig over tid

Uanset hvor højt overfladen glans, er overfladen af ​​objektet fordelt med mange små huller, der er svært at se med det blotte øje. Selvom trykfølsomme klæbemidler er tværbundet, de stadig har nogle deformation og fluiditet, især dem, der ikke er involveret i tværbindingen.

Som tiden går, det trykfølsomme klæbemiddel trænger gradvis ind i mellemrummet til dannelse af et ”anker”. Hertil kommer, når den pe beskyttende film er fæstnet, selvom trykket er relativt stor, kontaktarealet mellem det trykfølsomme klæbemiddel og overfladen af ​​materialet er ikke stor, og kontaktområdet øges gradvist med tiden, og PE beskyttende film er beskyttet mod overfladen, der skal beskyttes. Den kraft er også gradvist steget. Begge effekter øger skræl styrke over tid.

2. Aging mekanisme

Hovedkæden i acrylat trykfølsomt klæbemiddel er en mættet kæde, og det er vanskeligt for den almene varme til at bryde hovedkæden. Den aldrende mekanisme er hovedsagelig ultraviolet lys aldring; ældning af substratet er hovedsagelig ultraviolet lys aldring. Den normale anvendelsestemperatur har ringe virkning på sin aldrende ydeevne, men indflydelse af ultraviolet lys er større. Dog under den dobbelte virkning af varme og ultraviolet lys, er der en synergistisk aging effekt.

3. Lignende Kompatibilitet Mechanism

Akryl trykfølsomme klæbemidler er relativt polære materialer, og er let forenelige med polære materialer, såsom acryler, polyestere og polyurethaner, og det er vanskeligt at fjerne PE beskyttende film. Undertiden små molekyler, der ikke er involveret i tværbindingen med trykfølsomme klæbemidler tendens til at akkumulere på overfladen. Hvis der er en stor interaktion mellem det beskyttede overflademateriale og disse små molekyler, vil små molekyler migrerer og forbliver.

Send din besked til os:

Forespørgsel nu
  • * CAPTCHA: Vælg Flag


Indlæg tid: Apr 13-2018
Forespørgsel nu
  • * CAPTCHA: Vælg Cup