Poliestër PET Tape

PET kasetë të gjelbër, i njohur gjithashtu si PET kasetë temperaturë të lartë. Kjo është bërë e filmit PET veshura me ngjitës silikoni, është një lloj i shirit ngjitës të përdorur në PCB dhe filmit lidhjes, të lehtë vdesin-prerja përpunimit. Mund të aplikohet për një gamë të gjerë të temperaturës dhe mjedise të ashpër. Ajo është përdorur për maskimin Veshje pluhur, pikturë temperaturë të lartë dhe galvanizim, etj

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni avionit