Știri

  • Data mesajului: Jun-08-2018

    3M8810 Thermal Tape Conductive este utilizat pe scară largă adeziv conductiv termic intermediar pe dispozitive electronice și acționează ca un absorbant de căldură conductivă. Datorită pe scară largă utilizat de mai multe telefoane mobile, produsele sunt undersupply și prețurile au fost în creștere. Caracteristici: 3M8810 din plastic termic față-verso, ...Citește mai mult »

  • Data mesajului: Apr-13-2018

    Ce este PE folie protectoare? După fiecare produs este generat și completat, unele ambalaje externe este necesară pentru a împiedica produsul să fie supuse unor forțe externe, care rezultă în unele uzură și pierdere. Prin urmare, coji de protecție, filmele de protecție și alte produse pot fi de multe ori vazut eu ...Citește mai mult »

  • Data mesajului: Apr-02-2018

    Ce este banda de folie de cupru? banda folie de cupru este un tip de bandă de metal. Acesta este folosit în principal pentru ecranare electromagnetică, ecranare semnal electric și de ecranare semnal magnetic. Ecranarea semnalelor electrice depinde în principal de conductivitatea electrică excelentă a cuprului în sine, în timp ce magnetice ...Citește mai mult »

  • Data mesajului: Mar-16-2018

    Bandă de rezistență ridicată temperatură este utilizată în mediu cu temperatură ridicată și utilizate în principal în scopuri industriale electronice. Rezistența la temperatură este de obicei între 120 ° până la 260 °, utilizate în mod obișnuit în pictură, prelucrarea pieilor de vopsea, de acoperire și de ecranare ridicată a temperaturii în procesul de elec ...Citește mai mult »

  • Data mesajului: Mar-09-2018

    Aerchs bulided un film fabrică nou de protecție în Dongguan anul trecut și începutul pus în producerea de astăzi. Echipament de avans german Reifenhauser linia de film turnat a fi importate. De la început până la 2018, acum linia noastră de producție de la film pentru adeziv de acoperire: suflare de film de acoperire ma ... mașină de retezatCitește mai mult »

  • Data mesajului: Feb-28-2018

    Știm cu toții PopSocket este foarte popular de la 2017. Noi delevolped o removale bandă spumă specială pentru fabricarea popsocket extinderea Stand telefon. Această bandă de spumă removale ar putea fi dezlipirea fara reziduuri care, cu caracteristicile în mod repetat cicluri de stick-și-lacrimă ce este Popsocket? Popsocket ...Citește mai mult »

  • Data mesajului: Feb-05-2018

    De ce să alegeți folie de protecție anti-static PET Acum CFP bord este în dezvoltare rapidă, dar mici. Polimerul Circuitul film gros este, cost redus, substrat flexibil eficient. Selectiv Printed Conductive Polymer Cerneală polimer Circuitele de strat gros conține o umplutură metalică sau toner de umplere cu fir ...Citește mai mult »

  • Data mesajului: Jan-25-2018

    După cum am toate cunoscute, în compoziția produselor electronice, folie de protecție este o parte integrantă în compoziția produselor electronice, indiferent dacă telefoane mobile, camere foto sau tablete, acesta trebuie să fie atașat folie protectoare pentru a proteja ecranul produsului. Transparența, planeitatea, curățenia de prote ...Citește mai mult »

  • Data mesajului: Jan-19-2018

    Odată cu dezvoltarea de ultra-thinization, intelligentialization și multi-funcționalizarea produse electronice, puterea este în creștere, dar produsele sunt obtinerea mai subtire si mai subtire. Se încălzește eliberator de a deveni o mare problemă. Datorită conductivității termice deosebite, foi de grafen termice ...Citește mai mult »

  • Data mesajului: Jan-12-2018

    În primul rând, verificați structura produsului-stantat. În primul rând, vom obține un desen produs, nu se grăbesc să se gândească la procesul său, cel mai important lucru este de a verifica mai întâi structura produsului, inclusiv materiale, toleranțe și alte probleme. Desigur, acestea ar putea fi mai dificil pentru s ...Citește mai mult »

  • Data mesajului: Jan-05-2018

    Adhesive tapes or materials usually appear in rolls. However, for different fields, they might need some special size or shape. Below are main fields require die-cuts. 1.Die-cut Adhesive Tapes for Mobile devices. A.Mobile phone B.Pad C.Smart watch 2.Die-cut Adhesive Tapes for Digital devices ...Citește mai mult »

  • Data mesajului: Dec-15-2017

    PMDA, one of the key raw materials for the PI film, skyrocketed from the end of 2016 and has accumulated nearly four times its total value so far. The raw material for the production of PMDA – Durene price increase is as high as 5 times. The reason, PMDA price soaring reason in addition to...Citește mai mult »

  • Data mesajului: Dec-15-2017

    Pentru a oferi soluții adezive ștanțare Aerch la mai multe companii din întreaga lume. Site-ul a fost revizuit, și a lansat în mod oficial Citește mai mult »

ANCHETĂ ACUM
  • * CAPTCHA: Vă rugăm să selectați Cupa